Verlangen

WE DOEN HET SAMEN

Wat wil jij en wat vind jij?

Natuurlijk werk jij graag aan TU Delft. Toch kan het altijd beter. Wat vind jij dat er op werkgebied verbeterd moet worden? Wil je meer veiligheid op de campus van de TU Delft? Of vind je een goed R&O-beleid veel belangrijker? Misschien wil je wel af van de kantoortuinen?

FNV TU Delft kan heel wat verbeterpunten verzinnen. Maar het gaat ook om jou! Daarom stelt onze fractie aan jou twee vragen:

  • Wat wil jij?
  • Wat vind jij?

Niet klagen, maar meepraten!

Heb jij ook wel eens met wat collega’s commentaar geleverd op een regeling? Op een dinsdagochtend, zo rond 11 uur? Staand bij de koffieautomaat? Bekertje koffie erbij? Lekker! Jij weet precies hoe het beter kan. En je collega’s knikken instemmend. Herkenbaar?

FNV TU Delft vindt het jammer dat jouw mening en bijdragen meestal niet veel verder komen dan die koffiecorner. Een gemiste kans voor een betere TU Delft. Deel jouw mening met de FNV-fractie in de OR of met jouw OdC. Of nog beter: denk, praat en beslis zelf mee!

Help FNV TU Delft mee om verschil te maken

Help mee om prettig te kunnen werken aan TU Delft. Om meer plezier in je werk te krijgen. Sluit je bij ons aan als je een goed personeelsbeleid belangrijk vindt. Of sociale innovatie. Duurzame inzetbaarheid. FNV TU Delft spart graag met jou over onderwerpen die jij belangrijk vindt.

Wil je weten waar FNV TU Delft voor staat? En laat vooral weten wat jij belangrijk vindt. Waar moet FNV TU Delft aan werken?

Meer weten?

Neem contact op met een van de leden van de BLG als je informatie wil hebben. Je kunt op 12 september naar de bijeenkomst “Broodje verkiezingen” komen. Of neem een kijkje op onze verkiezingspagina.