23 okt

Mindgym, sportschool voor je geest

12 t/m 15 november: Week van de werkstress

Sinds de vorige CAO-NU hebben alle universiteiten een plan van aanpak gemaakt om de werkdruk te verminderen. FNV TU Delft vindt het belangrijk dat alle universiteiten ook echt met de punten in de plannen van aanpak aan de slag gaan. Het onderwerp is te belangrijk, want het gaat immers om onze gezondheid! Daarom organiseert de FNV TU Delft voor de derde keer een activiteit voor medewerkers en studenten in de week van de werkstress.

Het thema voor 2018 van de Week van de Werkstress is preventie en werkplezier. Wij denken dat we met de work-out van Wouter de Jong een goede invulling geven aan het thema van dit jaar. Want met een soepele, heldere geest ben je veel beter bestand tegen stress. Wouter geeft deze workout op 13 november 2018 tweemaal: de eerste sessie is van 11.15-12.00 uur en de tweede sessie van 12.45-13.30 uur. We hopen dat we veel mindgymmers mogen begroeten! In de pauze tussen de twee mindgym-work-outs is er tijd voor een broodje (dat regelt de FNV) en een praatje over WOinActie.

Sporten voor een fitter lijf, vinden we heel normaal.
Waarom trainen we dan ook niet voor een soepele geest?

Wanneer en waar?

De twee work-out sessies vinden plaats op dinsdag 13 november 2018 in de Aula Congrescentrum TU Delft (gebouw 20) in de Senaatzaal.
Sessie 1: 11.15-12.00 uur
Sessie 2: 12.45-13.30 uur

Aanmelden

De pauze (12.00-12.45 uur) willen we gebruiken om te horen hoe jij denkt over #WOinActie. De beweging heeft hardere acties aangekondigd (men denkt aan massademonstratie of landelijke stakingsdag in december) nu de minister in plaats van extra geld voor hoger onderwijs juist extra bezuinigt. (Lees erover in ons artikel.) Wij willen ook graag weten hoe medewerkers en studenten TU Delft over de landelijke actie denken.

Wij regelen de broodjes! Meld je aan voor 8 november 2018.


Deel dit bericht / Please share this post