21 feb

Vervoer Den Haag 15 maart

Landelijke onderwijsstaking 15 maart 2019

Woon je in de regio Den Haag? Dan is de fiets of openbaar vervoer de makkelijkste manier om op het Malieveld te komen. Lees alles over hoe je op 15 maart naar Den Haag kunt afreizen en welke vergoeding je krijgt van de FNV en AOb. Lid van een andere vakbond? Informeer of jouw vakbond de reiskosten vergoedt.

Krijg € 5 na inleveren van de stakingsoproep

Voor leden die o.a. Den Haag, Delft, Leidschendam, Rijswijk, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar en Zoetermeer wonen heeft de FNV geen apart vervoer georganiseerd. De FNV en de AOb vergoeden aan leden die naar het Malieveld komen € 5 wanneer zij hun stakingsoproep op het veld inleveren. De stakingsoproep ontvang je begin maart.

Medewerker/student TU Delft maar niet woonachtig in de regio Den Haag?

Vanuit heel Nederland kun je met het openbaar vervoer naar het Malieveld afreizen. Kom je alleen, of met een groep van minder dan 40 personen? Dan is het OV (zie de toelichting bij trein en bus) jouw beste optie. Leden van de FNV en de AOb reizen gratis. Niet-leden betalen € 16. Als je je tegelijk opgeeft, kun je natuurlijk samen reizen.

Met de trein naar Den Haag

Afhankelijk van jouw opstapplaats bekijkt de FNV of je het beste met de bus of met de trein kunt komen. Dit gebeurt op basis van postcode die jij hebt opgegeven. Actievoerders met postcodes uit Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Haarlemmermeer, Dordrecht, Rotterdam en Utrecht krijgen een code die je op een later moment kunt omwisselen voor een retour Den Haag Centraal dat uitsluitend geldig is op vrijdag 15 maart.

Met de bus naar Den Haag

Voor de busreizigers zijn er opstapplaatsen door het hele land. Deze kom je tegen tijdens de boeken tegen of kan je vooraf bekijken op deze site bij ‘opstaplocaties’. Grote groepen (meer dan 40 personen) kunnen ook zelf een bus boeken. Let op: alleen bussen die geregeld zijn via deze link kunnen in de omgeving van het Malieveld parkeren.