09 jun

Walk for Life op TU-campus

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 09/06/2018 - 10/06/2018
14:00

Categorieën Geen Categorieën


 

Heb jij iemand in jouw omgeving die strijdt of gestreden heeft tegen kanker? Of misschien jijzelf? Op 9 en 10 juni vindt de allereerste Walk for Hope in Delft plaats. Deze 24-uurs wandeling heeft als doel geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. FNV TU Delft wil als team meedoen. Doe jij mee?

Wat is een SamenLoop?

Op een SamenLoop staan we stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens deze 24 uur durende wandelestafette zijn er muziekoptredens, verschillende ceremonies en allerlei bijzondere acties van deelnemers waarmee ze geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Openingsronde met eregasten

Onder warme aanmoediging van familie, vrienden en andere belangstellenden lopen mensen die kanker hebben of hebben gehad de eerste ronde over het parcours. Zo laten we zien dat er hoop is en dat we er voor elkaar zijn.

De Kaarsenceremonie

‘s Avonds verlichten kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen het parcours. En met een speciale ceremonie herdenken we dierbaren, steunen we elkaar en vieren we dat mensen kanker hebben overwonnen.

De Slotceremonie

Na 24 uur wandelen loopt iedereen samen deze feestelijke laatste ronde. Aan het eind wordt de opbrengst bekendgemaakt en de cheque overhandigd aan KWF Kankerbestrijding.

Deelnemen in FNV-team?

Stuur dan voor 16 mei 2018 een e-mail naar Sandra Koreman.