Voor jou

De FNV TU Delft is een vakbondsteam verbonden aan de TU Delft. We onderzoeken bij leden wat er op individueel / collectief niveau op de werkvloer speelt en brengen dit, namens de leden, onder de aandacht bij de universiteit.

Door onze stemmen te bundelen staan we sterker, kunnen we meer invloed uitoefenen op onderwerpen die ons werk direct raken. Jouw werk. Jouw arbeidsvoorwaarden. Zaken die er toe doen.

‘Wij geloven in de kracht van SAMEN’

Doe jij met ons mee?

Hoe meer mensen zich bij ons aansluiten, hoe sterker ons team en hoe sterker onze (onderhandelings)kracht binnen de Technische Universiteit Delft.

Dat betekent meer invloed. Daaraan moeten we blijven bouwen. Dat doen we met elkaar. En vooral voor elkaar. Maar altijd samen. Doe jij mee?

Actief worden als kaderlid?

Je kunt bij onze belangenbehartigers terecht voor "hoe-zit­-dit-ook-al-weer-vragen" tot aan "help!-lk-heb-een-slechte-beoordeling-gehad.-wat-nu-kwesties". Meer weten?

Naar Belangenbehartiging

Het BLG-bestuur geeft leiding aan en houdt toezicht op het vakbondswerk en versterkt de FNV binnen de TU Delft. Meer informatie?

Naar BLG

Een goede cao ontstaat als medewerkers (kunnen) zeggen wat zij daarin belangrijk vinden. Ga in gesprek met jouw vertegenwoordigers in het LAC-WO. Meer weten?

Naar LAC-WO